Over Ons

Met ruim 25 jaar ervaring in ICT, Sales, Assessment en Recruitment weten wij van Kweekel-Recruitment exact waar de kracht van een goede match van persoon en organisatie ligt. Kweekel Recruitment heeft op basis van meerdere wetenschappelijk onderbouwde assessment methoden en technieken een eigen aanpak ontwikkeld, de talentscout. Wij kiezen hierbij aanvullend voor de persoonlijk gespreksvoering, soms rollenspellen. De selectie van de middelen is hierbij aangepast aan de specifieke rol en functie en de skills die daarvoor nodig zijn. Wij putten uit legio onderzoeksmethoden die ons de afgelopen twintig jaar bij dit werk zijn gepasseerd en combineren dit met onze brede ervaring in profielschetsen en analyse. Wij hangen hierbij geen dogma's aan en organisaties zijn uiteraard ook uitgenodigd om binnen het selectieproces hun eigen testen toe te voegen.

Uiteindelijk is er tenslotte maar 1 resultaat dat telt: de best passende kandidaat selecteren! En voor ons is dat de kandidaat die zowel op korte als op lange termijn binnen de organisatie van toegevoegde waarde zal zijn en vice versa. 

Kweekel Recruitment is in 2017 opgericht door Fiona van Maanen. Bij Kweekel Recruitment worden persoonlijk assessment, skill search en matching van talent als kernactiviteit ingevuld. De kennis en ervaring van Kweekel Advies & Training wordt hiermee verder uitgebouwd. 

Match 4 Talent

Kweekel Recruitment is een partner van Kweekel Advies & Training.