Operational Management

Management posities vragen leiderschap, kennis van de manager's toolbox en in veel gevallen de juiste drive om van een team ook een topteam te maken. Dit dan bij voorkeur in combinatie met de juiste kennis van de branche..

Bij Kweekel Recruitment kunnen wij nog een stap verder gaan om uw nieuwe manager te laten slagen. Naast de hunting van de ideale kandidaat, kunt u met ons een inleertraject van een periode van een half jaar afspreken. In deze periode zal de kandidaat door ons worden getrained in  leiderschaps- en management vaardigheden. Tijdens deze leergang zal de kandiaat uiteraard zo nu en dan bij Kweekel de nodige kennis opdoen, maar juist ook parallel hieraan zullen de praktijkcases die uw organisatie in deze rol vergt ook worden opgepakt en uitgewerkt. De beste inleerperiode die u zich mag wensen!

Integer en bekwaam: dit is wat u van Kweekel Recruitment kunt verwachten.

Wilt u meer weten over ons aanbod?
 

Neem contact op met Kweekel Recruitment om de juiste kandidaat te vinden!

 

Good leadership is always human. It takes time and energy. It is hard work. Which is why good leadership is so special when we find it. 

LEAN of BELT's zijn belangrijk. Maar nog belangrijker is de persoon achter de methode. Leiderschap en managementvaardigheden om met de juiste methode het beste uit de middelen en de mensen te halen.
When we tell people to do their jobs, we get workers. When we trust people to get the job done, we get leaders.