Ons Specialisme

New Business Development met als doel lead generatie en conversie te realiseren vraagt om specifieke skills. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe (fysiek regionale) vestiging of het uitbouwen van nieuwe business kansen, ondernemerschap en pioniersgeest zullen bij de kandidaat belangrijke eigenschappen zijn.

Toch is sales en business development ook veel verweven met een relationeel georienteerd karakter, een netwerker. Of juist gekoppeld aan een visionair die toekomstige ontwikkelplannen van de potentiele opdrachtgevers met overtuigingskracht kan ombuigen naar een vaste klantrelatie, een relatiebeheerder, een accountmanager.

Projectmanagers, projectleiders, service managers, transitie managers, scrum masters, lean belt managers. Rollen die in de dagelijkse (IT) praktijk een belangrijke schakel vormen in het agile aansturen van vernieuwing en verbetering in de organisatie en in de klantgerichtheid. Bij Kweekel Recruitment selecteren wij niet alleen op praktische en aantoonbare kennis en kunde met de nodige certificaten als ITIL, PRINCE,  IPMA, LEAN, SCRUM, Agile. Wij kijken ook en juist naar de mensgericht skills die de medewerkersbevlogenheid beinvloeden. Kandidaten die van klanten promotors maken en het gezicht zijn van de vernieuwing die zij begeleiden. Kandidaten die verandering & customer experioence als hun vak zien. 

IT Cloud consultants, architecten en specialisten. Denken in bouwblokken en structuren. Netwerken, JAVA programmeren, Linux, Redhat, Database specialisten, kortom speciliasten In het bezit van de goede certificaten. Daarnaast ook de nodige soft skills. Communicatief ok, inlevingsvermogen in de klant, bewustzijn van rollen en besluitvormingsprocessen. Talenten die het verdienen om voor u uitdagende opdrachten uit te voeren! 

Helaas zijn dergelijke talenten niet vaak actief op zoek naar een andere baan. Zij zullen dan ook in de meeste gevallen niet zelf bij u solliciteren. Geplaatste vacatures staan voor deze rollen dan ook vaak lang, veel te lang open. Gebruik maken van het netwerk van een recruiter of hunter naar talent is een goede stap richting een actief contact met een potentiele kandidaat. Wij weten waar wij deze talenten kunnen vinden, kunnen we ze met u verbinden?

Welk profiel voor uw organisatie best passend is voor new business development & sales bespreken wij graag met u.

 

Neem contact op met Kweekel Recruitment om de juiste kandidaat te vinden!

 

Trust is built on telling the truth, not telling people what they want to hear.

It's the magical partnership of the person with their head in the clouds and the person with their feet on the ground that creates progress.

If you don't communicate, you'll find yourself less important than the machine you operate.

Voor hunting, farming en visionairs: de business development van uw organisatie is altijd specifiek genoeg om een specifieke persoonlijkheid voor te selecteren. Iemand die uitdaagt, en tegelijkertijd toegevoegde waarde levert.
Elke finish is de start van een nieuwe race.