Openstaande vacatures!

Ben jij op zoek naar een nieuwe job of toe aan een een andere omgeving? Heb je ambitie en een eigen visie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken IT experts en mensen die kunnen opereren op het snijvlak tussen de IT met de commerciële wereld. Herken je jezelf in 1 van deze profielen of spreken de onderstaande vacatures je aan? 

Grijp dan nu je kans op die droombaan in combinatie met ons Jump Start Traject en mail naar info@kweekel-recruitment.nl of bel 0172-406080!                              

 

REGIO RANDSTAD:

·     Als Senior Account Manger bij dit bedrijf ben je betrokken bij het uitbouwen van het huidige klantenbestand en het verkopen van onder meer planningssoftware. Om dit te bereiken zet je jouw People skills in alsmede jouw ICT inhoudelijke kennis.

·     Als Senior Test Automatiseerder bij dit bedrijf ben je een gepassioneerde ervaren specialist op het gebied van testautomatisering! Je hebt een uitgesproken visie op testautomatisering en op de hoogte van de trends binnen de het vak.

·     Als Senior IT Archicitect bij dit bedrijf werk je voor klanten aan ingewikkelde infra/netwerk/security vraagstukken en zal je in teamverband meebouwen aan een oplossing die de klant vooruit helpt.