Challengers in ICT gezocht!

Wat wordt jouw volgende challenge?
Wat wil je nog bereiken? Heb jij jouw droombaan al gevonden? Natuurlijk zijn dit vragen waar je niet altijd zo direct een antwoord op kunt geven. Maar stel nu dat jouw droombaan of de ideale werkgever op de korte of lange termijn voorbij komt. Zou jij die kans dan willen grijpen? Vrijblijvend en integer in gesprek gaan? Kijken of het klikt?
 
Op diverse locaties in Nederland, voor vast dienstverband, in detachering of op een vaste standplaats, zoeken wij onder andere DBA-ers, infra projectmanagers, netwerkspecialisten, scrum masters, JAVA programmeurs, DevOps specialisten, Redhat/Linux consultants, Oracle experts. Heb je kennis en ervaring op een van deze speerpunten en ben je op zoek naar een persoonlijke werkgever, meer contact met de onderneming en de klant, en vooral inhoudelijke uitdaging??
 
Wij dagen jou uit om met ons het gesprek aan te gaan!!
Schrijf je in bij de TalentScout en laat je (integer & vrijblijvend) matchen voor een extra Jump-Start bij een nieuwe werkgever!
Heb je vragen over onze opdrachten of werkwijze? Neem dan contact op met Fiona van Maanen via 0172-406080 of info@kweekel-recruitment.nl