THE JOB OF A LIFETIME - Actuele Vacatures!

We zijn momenteel druk op zoek naar getalenteerde mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Ben jij een IT Expert of kun je opereren op het snijvlak tussen de IT met de commerciële wereld? Herken je jezelf in 1 van deze profielen of spreken de onderstaande vacatures je aan? 

Grijp dan nu je kans op die droombaan in combinatie met ons Jump Start Traject en mail naar info@kweekel-recruitment.nl of bel 0172-406080!

 

                         REGIO NOORD-BRABANT

 

·     Als Pre-Sales Consultant bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het positioneren van de diensten bij (potentiele) klanten. Je gaat naar een klant of prospect in samenwerking met de Accountmanager om in kaart te brengen hoe wij deze klant kunnen helpen meer uit de bestaande business te halen.

 REGIO RANDSTAD:

·     Als Business Consultant ben je binnen dit bedrijf verantwoordelijk voor de vertaling van de wensen van de klant naar de technische oplossing. Je bent betrokken bij de analyse van business processen, architectuur en impactbepaling. Je hebt dus zowel technische kennis over softwareontwikkeling en je bent communicatief/sociaal sterk. 

 

·     Als implementatie consultant binnen dit bedrijf help je de klanten om de voor hen ontwikkelde planningssoftware te implementeren. Zo help je er, voor of bij de klant, voor zorgen dat de services direct van meerwaarde worden bij de klant.

 

·     Als Junior/Senior Sales bij dit bedrijf ben je betrokken bij het uitbouwen van het huidige klantenbestand en het verkopen van onder meer planningssoftware. Om dit te bereiken zet je jouw People skills in alsmede jouw ICT inhoudelijke kennis.

 

·     Als Senior Test Automatiseerder bij dit bedrijf ben je een gepassioneerde ervaren specialist op het gebied van testautomatisering! Je hebt een uitgesproken visie op testautomatisering en op de hoogte van de trends binnen de het vak.

 

·     Altijd al de detachering/consultancy in willen gaan om bij verschillende bedrijven verschillende uitdagende project tot een goed einde te brengen met jouw IT-skills? Als IT Professional bij dit bedrijf wordt er gekeken naar hoe jouw expertise het best tot zijn recht komt en daarnaar gehandeld!