ICT Consultancy & Development

IT Cloud consultants, architecten en specialisten. Denken in bouwblokken en structuren. Netwerken, JAVA programmeren, Linux, Redhat, Database specialisten, kortom speciliasten In het bezit van de goede certificaten. Daarnaast ook de nodige soft skills. Communicatief ok, inlevingsvermogen in de klant, bewustzijn van rollen en besluitvormingsprocessen. Talenten die het verdienen om voor u uitdagende opdrachten uit te voeren! 

Helaas zijn dergelijke talenten niet vaak actief op zoek naar een andere baan. Zij zullen dan ook in de meeste gevallen niet zelf bij u solliciteren. Geplaatste vacatures staan voor deze rollen dan ook vaak lang, veel te lang open. Gebruik maken van het netwerk van een recruiter of hunter naar talent is een goede stap richting een actief contact met een potentiele kandidaat. Wij weten waar wij deze talenten kunnen vinden, kunnen we ze met u verbinden?

 

Neem contact op met Kweekel Recruitment om de juiste kandidaat te vinden!

 

It's the magical partnership of the person with their head in the clouds and the person with their feet on the ground that creates progress.

IT-development kent veel variaties in certificering, gebruikte methoden en kennis. Kweekel zoekt en vindt talenten die meer doen dan achter de knoppen zitten.
If you don't communicate, you'll find yourself less important than the machine you operate.