Headhunting

Discreet & Integer Executive Search

Executive Search vraagt de nodige discretie en integriteit. Veel organisaties willen op de achtergrond de juiste kandidaat vinden, zonder al te veel externe ruchtbaarheid. Kweekel Recruitment heeft een uitgebreide database met potentiele kandidaten. Dit zijn talenten die op zoek zijn naar groei. Dit zijn ook ervaren managers en business developers. Wij zijn in staat om integer en op maat de juiste match van executive te maken. Neem persoonlijk contact met ons op om de verdere mogelijkheden te bespreken.

Jonge talenten in ICT en Business Development

De wereld verandert sneller dan wij ooit hadden gedacht. De talenten die hierin opgroeien zijn al vanaf jonge leeftijd gewend om veranderingen in hoog tempo te zien passeren. Zij zijn flexibel in hun aanpak, leren snel, leren graag. Maar zijn zeker ook niet zonder visie en betrokkenheid voor de wereld om hen heen. Deze talenten van vandaag, zijn onze leiders voor morgen. Deze talenten, met circa 2 jaar werkervaring kunt u laten hunten door Kweekel Recruitment. 

 

Weak companies hire the right experience to do the job. Strong companies hire the right person to join their team.

 

Curiosity is essential for progress. Only when we look to worlds beyond our own can we really know if there's room for improvement.

WHEN THE INCENTIVES OFFERED PRIORITIZE GROWTH OVER STABILITY, WE SUCCESSFULLY BUILD LARGE, UNSTABLE ORGANIZATIONS.
Innovators ignore the rules not out of contempt. They are simply more focused on their vision than the things that stand in the way.