NewsFeed

Openstaande vacatures!

Ben jij op zoek naar een nieuwe job of toe aan een een andere omgeving? Heb je ambitie en een eigen visie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken IT experts en mensen die kunnen opereren op het snijvlak tussen de IT met de commerciële wereld. Herken je jezelf in 1 van deze profielen of spreken de onderstaande vacatures je aan? 

THE JOB OF A LIFETIME - Actuele Vacatures!

We zijn momenteel druk op zoek naar getalenteerde mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Ben jij een IT Expert of kun je opereren op het snijvlak tussen de IT met de commerciële wereld? Herken je jezelf in 1 van deze profielen of spreken de onderstaande vacatures je aan? 

Grijp dan nu je kans op die droombaan in combinatie met ons Jump Start Traject en mail naar info@kweekel-recruitment.nl of bel 0172-406080!

 

                         REGIO NOORD-BRABANT

 

Front-end developer Leonie is gestart bij Tjip

Afgelopen februari is Leonie van Dinten bij Tjip gestart als Front-End Developer. Leonie brengt veel creativiteit en ervaring mee en is een mooie aanvulling op het jonge talenten team van Tjip! Ook interesse om een nieuwe start te maken bij zo'n leuke organisatie? Neem dan contact met ons op of schrijf je in bij onze TalentScout!

Pagina's