Kweekel Recruitment: uw beste match met nieuw talent!

Een combinatie van hard skills, soft skills en ontwikkelpotentie. Elementen die niet door CV Scanners (al dan niet human) kunnen worden gemeten. Skills die door ons worden beoordeeld vanuit brede ervaring in assessment en recruitment, specifiek van management, sales en ICT professionals.

U investeert geen onnodige tijd aan het beschrijven van profielen, het plaatsen van vacatures, het scannen van CV’s en spreken en selecteren van diverse kandidaten. U investeert in een goede match van een lastig in te vullen vacature. 

No cure no pay of hybride, waarbij wij geheel of gedeeltelijk voor eigen rekening & risico de beste kandidaten voor u selecteren. Beloning op basis van resultaat heeft altijd onze voorkeur. En ja, dat is altijd tegen concurrerende tarieven. 

Jump Start traject, waarbij wij de kandidaat de eerste zes maanden na selectie trainen in persoonlijk leiderschap. Doel is om de inzet en effectiviteit van de kandidaat vanaf het eerste half jaar direct te activeren en de binding met de nieuwe werkgever te te bekrachtigen.  

 

 

 
Kweekel Recruitment is gespecialiseerd in het zoeken, vinden en verbinden van talentvolle professionals die werken op het snijvlak van ICT & business / klant.
Companies, like people, should never change who they are so others will like them. They should find those who like them for who they are. We will match 4 you!